Vegye fel velünk a kapcsolatot! +36 70 466 5906 info@extremtakaritas.hu

Tűz utáni takarítás

A tűzkármentesítés, a tűz utáni takarítás szakértelmet és speciális tisztítószereket igényel. Nézze meg pár referencia munkánkat és hívjon ha bármilyen kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni csapatunktól. Garantáljuk hogy elégedett lesz az árakkal és szolgáltatás minőségével!

Tűzkár mentesítése

A tűzkár nagy probléma, de az utána jellemző romos állapot eltüntetése sem egyszerű feladat. A tűzkár esetén a takarítás óriási feladat, ezért érdemes a szakértő takarító csapatra bízni ezt.

Ilyen esetekben a törmeléket össze kell szedni, a kormos felületeket is le kell tisztítani és át kell nézni, mely tárgyak maradtak épek.

A kárenyhítés a legfontosabb, majd a helyreállítás és a festés következik. Azonban ezekhez a feladatokhoz nem biztos, hogy kellő ereje van a lakástulajdonosnak, mi ilyen esetben is állunk rendelkezésére és segítünk lakhatóvá varázsolni az otthonát.

 
 

Miért érdemes ránk bízni a tűzkár utáni takarítást?

Mert a tűzkárementesítésben, tűz utáni takarításban már nagy gyakorlattal rendelkezünk, így tudjuk, hogy a tűzkár enyhítés esetében fontos, hogy gyorsan haladjunk a feladatokkal.

A takarítás ilyenkor nem egyszerű, mivel a kormos felületek megtisztítása komoly kihívást jelent. Így ehhez a feladathoz többféle tisztítószerre van szükség.

Kollegáink korszerű s biztonságos tisztítószereket használnak, amelyek eltüntetik a szennyeződéseket, de Önre és a környezetére nincsenek káros hatással. A csapatunk gyorsan és hatékonyan dolgozik, így a tűz utáni takarítás rövid idő alatt megoldható és Ön újra otthonosan érezheti magát a lakásában.

 
   

Sérült, perzselt bútorok elszállítása igény szerint

A bútorokat és minden berendezési tárgyat, használati eszközt le kell tisztítani ahhoz, hogy ismételten használhatóak legyenek. A függönyök és más anyagok is erősen szennyezettek, füstösek lehetnek, ezeket is ki kell tisztítani. A sérült, megperzselődött bútorokat és más berendezési tárgyakat, személyes holmikat fölösleges megtartani, csak a kellemetlen balesetre emlékeztetik a ház lakóit. Mi ezek összeszedésében és elszállításában is segítünk.

Festés és korom takarítás

A tűzesetek folyamán általában a falak is kormosak lesznek, de mi kifestjük azokat a helyiségeket, amelyek kormosak lettek. Az érintettek a tűzeset után általában azt sem tudják mihez kezdjenek, csak szeretnék mihamarabb rendben látni a lakásukat. Önnek nem kell a takarítással, festéssel törődnie, elintézzük ezeket a feladatokat.

 

   

Kérje árajánlatunkat most!