Vegye fel velünk a kapcsolatot! +36 70 466 5906 info@extremtakaritas.hu

Galambürülék eltakarítása

A galambürülék számtalan betegséget terjeszt, mikróbákat és élősködőket tartalmaz. Savassága miatt erősen roncsolja a felületet, a kiszáradt guano pedig asztmatikus rohamokat, allergiát is kiválthat.

Miért veszélyes a galambürülék?

A galambürülék veszélyesebb mint azt hinné, sokféle betegséget és fertőzést okozhat a madarak piszka, ezért a takarítás elhanyagolhatatlan.

Betegségek, mikróbák, élőskődök

A galambürülék eltakarítása azonban nem egyszerű feladat és korszerű tisztítószerekre is szükség van hozzá, amelyek Önre és családjára nem jelentenek veszélyt, azonban a baktériumokat eltüntetik.

Savas anyaga erősen rongál

A galambürülék gusztustalan látvány, ráadásul mivel savas anyag, kárt is tehet az egyes felületekben, ezért nem kérdéses, hogy meg kell tőle szabadulni. A kiszáradt guanó is betegségeket okozhat és nem csak mikrobákat, de élősködőket is tartalmazhat.

Asztmatikus roham és allergia

A galambürülék akár asztmatikus roham kiváltója is lehet, de allergiás reakció is felléphet azoknál akik érzékenyek rá. A galambürülék takarítás ezért is veszélyes feladat. Mivel az épületek tetején, az erkélyeken és az ereszcsatornákban is fellelhető ez a piszok, sok esetben csak alpin-technikával végezhető el a takarítás.

Galambürülék takarítása templomban (előtte)

 

 
Galambürülék fertőtlenítő takarítása után a templomban    

Madártetem

A galambürülék közelében madártetem is lehet, amely még nagyobb veszélyforrást jelenthet, így a védőruha mondhatni kötelező a takarítás elvégzéséhez. A madártetemet szabad kézzel megfogni tilos, sőt akkor is kezet kell mosni, ha Ön olyan helyen járt ahol madárürülékkel érintkezhetett. A betegségek megelőzése elengedhetetlen, ezért is kell a takarítás feladatát minél előbb elvégezni.

Miért érdemes minket választania?

Mert gyorsan megszabadítjuk a madárürüléktől és fertőtlenítjük az adott helyet, hogy ne kelljen a kórokozók miatt aggódnia. Legyen szó családi házról, vagy panel lakásról, szakértő csapatunkra számíthat. A szakembereink az alpinista munkálatok terén is jelentős tapasztalattal rendelkeznek, így megfelelő technikával, védőruhában a legmagasabb helyekről is eltakarítják a galambürüléket.

              Erkély a galambguánó mentesítés előtt    

Terasz galambszar mentesítése után

A legapróbb réseket is kitisztítjuk, nem csak felületes munkát végzünk, hogy Ön valóban megszabadulhasson a veszélyforrástól. A galambürüléket a legkorszerűbb tisztítószerekkel tüntetjük el, amelyek sem Önre, sem a környezetére nem jelentenek veszélyt és a letisztítandó felületben sem okoznak károkat.

Fertőtlenítés

A takarítás után fertőtlenítjük is az adott helyet, hogy ne kelljen a fertőzésveszélytől félnie. A teraszról, a párkányról, az épület tetejéről és homlokzatáról, de a padlásról is eltakarítjuk a galambpiszkot. Amennyiben szükséges, a tisztasági festést is elvégezzük, hogy Ön és családja biztonságban érezhesse magát az otthonában.

Miután elvégeztük a munkálatokat, a galambriasztás problémáját is megoldjuk, ha szeretné, így a zavaró madarak többé nem piszkítják össze a teraszt, vagy lakása más kültéri részét.

A galambürülék takarítás nem csak Budapesten lehetséges, az ország bármely pontján és a határ menti városokban is az ügyfeleink rendelkezésére állunk. Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy kérdései vannak a témával kapcsolatosan, keressen minket e-mailben, vagy telefonon.

A galambürülék takarítás árakról is felvilágosítást adunk, így a költségek miatt sem kell aggódnia. Kérje árajánlatunkat ha Önnek is szüksége van profi takarításra, fertőtlenítésre és galambok elleni védelemre! Keressen fel bennünket e-mailben, vagy telefonon (+36 70 466 5906).